met@semmelweis.hu | +36-1-210-0306

Aktuális vándorgyűlés (MÉT 2024)

MÉT 2024A MÉT 2024 Vándorgyűlés hivatalos honlapja
MÉT 2024 - Szekció Szervezési Nyomtatvány (PDF)

Időpont
2024. május 29 - 31.

Helyszín
Debrecen

Tisztelt Tagtársak, Kedves Kollégák!

Örömmel értesítünk minden tagtársat és érdeklődő kollégát, hogy a Magyar Élettani Társaság (MÉT), a Magyar Mikrocirkulációs és Vaszkuláris Biológiai Társaság (MMVBT) szervezésében Debrecenben rendezzük meg a MÉT 86. vándorgyűlését, amely az elméleti orvostudományok egyik legfontosabb hazai seregszemléje.

A MÉT vándorgyűlések hagyományát követve, a tudományos program kialakításakor szem előtt tartjuk, hogy ez alkalommal is teret kapjon az élettani irányultságú kutatások teljes spektruma. A konferencia fő célja a fiziológiás szabályozó mechanizmusok és a kóros folyamatok megértése, visszafordítási lehetőségeinek feltárása, a sejt- és molekuláris élettani, molekuláris biológiai, immunológiai, a mikrokeringési kutatások, valamint transzlációs kutatások legújabb eredményeinek bemutatása.

A MÉT Vándorgyűlések során már hagyomány, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a fiatalokra. Lehetőséget adunk a bemutatkozásra, az egymással, illetve tapasztaltabb munkatársakkal való diszkusszióra. Ezt különösen fontos, hiszen ezen kollégáink lesznek utódjaink a laborokban és az oktatásban is.

A szervezők nevében őszintén reméljük, hogy a Vándorgyűlés résztvevőinek aktív közreműködésével színvonalas, emlékezetes és nem utolsó sorban kellemes összejövetelen láthatjuk vendégül az érdeklődő kutatókat, oktatókat, hallgatókat Debrecenben.

Magyar János

a 86. MÉT Vándorgyülés elnöke

Nyomtatás